Kontakta oss

Hur kan vi hjälpa dig?

Hör av dig

Vi på Ecareer AB är dedikerade till att hjälpa dig inom IT, chef- och utbildningsrekrytering. Vår expertis och engagemang sträcker sig över dessa branscher, och vi är alltid glada att få höra från dig.

Vi tror att rätt talang kan forma framtidens framgångsrika företag, och därför är vi passionerade när det kommer till att matcha rätt person med rätt arbetsplats. Oavsett om du söker efter en erfaren IT-professional, en strategisk chef eller en kompetent utbildningskonsult, är vi här för att hjälpa dig hitta den perfekta lösningen.

Vi välkomnar också nya idéer och samarbeten. Om du har en innovativ affärsidé, ett spännande projekt eller bara är nyfiken på vår verksamhet, tveka inte att kontakta oss. Vi tror på att skapa möjligheter genom samarbete och ser fram emot att utforska hur vi kan arbeta tillsammans för att forma framtidens arbetsmarknad.

För mer information om våra tjänster, rekryteringsmöjligheter eller om du vill ansluta till vårt framgångsrika team, vänligen kontakta oss på info@ecareer.se. Vårt team står redo att svara på dina frågor och hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Varmt välkommen till Ecareer AB, där vi tillsammans bygger en framgångsrik och innovativ framtid.

Sweden

Östra Varvsgatan 2
211 75 Malmö

Maila oss!
Sweden

Björklundabacken 3
436 57 Hovås

Maila oss!

Låter det intressant?

Få en inblick i vår anställningsprocess innan du ansöker eller kontakta oss direkt på 010-300 10 42.

Ecareer